Interviews

Ontwikkelingen en methodes bij borstkanker

    Ontwikkelingen en methodes bij borstkanker        Ontwikkelingen binnen detectie en behandeling van borstkanker Nu kerst weer voor de deur staat en het nieuwe jaar in zicht is, is het een mooi moment om te kijken welke ontwikkelingen op medisch...

‘Zolang ik maar leef!’

    ‘Zolang ik maar leef!’        ‘Zolang ik maar leef!’ Ze is zangeres/trompettist, vlogger én borstkankerpatiënt. Renee van Ginkel combineert kracht met kwetsbaarheid: ‘Je kan overal verdrietig om zijn, maar toen ik mijn dokter hoorde zeggen: ‘we...

Leef je leven

Leef je leven        ‘Leef je leven’ Als ‘mooi mens’ in het woordenboek zou staan is de kans groot dat Annie van Grinsven als definitie erachter staat. Want als je het hebt over een vrouw, die altijd het positieve blijft zien, dan heb je het over...

Interview met Koos van der Hoeven

Tijdens dit interessante interview met Prof.dr.ir. Koos van der Hoeven bespreken we 𝗵𝗲𝘁 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝘁𝘂𝗺𝗼𝗿 𝗗𝗡𝗔-𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘇𝗼𝗲𝗸 en de toekomst van borstkankerbehandeling. Dit mondde uit in een mooi gesprek waarbij we nog meer informatie over het onderwerp borstkanker hebben gekregen!

Interview met Kevin

Kevin (België) keek in oktober 2019 naar de tv uitzending van Gert Late Night waar het onderwerp borstkanker bij mannen voorbij kwam. Bepaalde symptomen die werden omschreven herkende hij. Waardoor hij naar de huisarts ging om het te laten onderzoeken en niet veel later werd er borstkanker geconstateerd. Borstkanker bij mannen is zeldzaam en komt in België ongeveer bij 110 mannen per jaar voor. In Nederland treft het 144 mannen per jaar.

Interview met Desray

Iris heeft extra controle omdat er een verdacht plekje is gevonden en gaat naar het AVL voor een echo en een biopt. Over drie dagen uitslag.

Interview met Annet

Interview met Annet Ceelaert. Ze krijgt borstkanker na burn-out. Zij vertelt aan Iris zijn ervaringen en deelt dit graag met jou.

Interview met Marjolein

Interview met Marjolein Schotman. Ze krijgt borstkanker tijdens zwangerschap. Zij vertelt aan Iris haar ervaringen en deelt dit graag met jou.