Interviews

Interview met Koos van der Hoeven

Tijdens dit interessante interview met Prof.dr.ir. Koos van der Hoeven bespreken we ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐˜‚๐—บ๐—ผ๐—ฟ ๐——๐—ก๐—”-๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ en de toekomst van borstkankerbehandeling. Dit mondde uit in een mooi gesprek waarbij we nog meer informatie over het onderwerp borstkanker hebben gekregen!

Interview met Kevin

Kevin (Belgiรซ) keek in oktober 2019 naar de tv uitzending van Gert Late Night waar het onderwerp borstkanker bij mannen voorbij kwam. Bepaalde symptomen die werden omschreven herkende hij. Waardoor hij naar de huisarts ging om het te laten onderzoeken en niet veel later werd er borstkanker geconstateerd. Borstkanker bij mannen is zeldzaam en komt in Belgiรซ ongeveer bij 110 mannen per jaar voor. In Nederland treft het 144 mannen per jaar.

Interview met Desray

Iris heeft extra controle omdat er een verdacht plekje is gevonden en gaat naar het AVL voor een echo en een biopt. Over drie dagen uitslag.

Interview met Annet

Interview met Annet Ceelaert. Ze krijgt borstkanker na burn-out. Zij vertelt aan Iris zijn ervaringen en deelt dit graag met jou.

Interview met Marjolein

Interview met Marjolein Schotman. Ze krijgt borstkanker tijdens zwangerschap. Zij vertelt aan Iris haar ervaringen en deelt dit graag met jou.

Cart
  • No products in the cart.