Verhalen van Sheila

Wie is Iris Lemeare?

16-10-21 komt de nieuwe website van Stichting Supervrouw online. Alles is in een nieuw jasje gestoken. Dat is een mooi moment om te vertellen wie Iris nu eigenlijk is. Want het borstkankertraject is inmiddels 3.5 jaar geleden.

Ze besloot dat het genoeg was

Ze besloot dat het genoeg was Het begon op 29 augustus ... 'Mams ligt in het ziekenhuis'Yvonne appt me die zaterdag met de mededeling dat het waarschijnlijk buikgriep is. Maar het was het begin van haar moedige besluit dat het genoeg is. Mia is inmiddels 85 jaar en al...

Een beetje spanning

Een beetje spanning Toch een beetje spanning voor de mammografie en echoVandaag heb ik om half 3 heb ik een afspraak in het Elsabeth ziekenhuis. De autosleep app laat zien dat ik vannacht goed geslapen heb, voldoende diepe slaap en een rustige hartslag. Op onbewust...

Halve marathon

Iris beschrijft haar proces rondom borstkanker. Onlangs kreeg ze een Platelet Rich Plasma behandeling ivm restklachten na chemo en bestraling

Stamceltherapie

Iris vertelt over haar proces na borstkanker. Ze heeft nog last van restklachten en heeft uigezocht wat stamceltherapie voor haar kan doen.

Oudjaarsdag

Iris blogt over de diagnose borstkanker die ze heeft overwonnen. Deze oudjaarsdag is anders dan de voorgaande. Dit jaar viert ze de jaarwisseling alleen!

De kerstdagen van 2019

Iris schrijft over haar proces borstkanker en hoe het leven daarna verder gaat. Met de kerstdagen kijken we vaak terug en bezinnen we ons op het nieuwe jaar

Weer opgelapt

Het valt op dat er sneller blessures ontstaan na de behandeling voor borstkanker. Gelukkig heeft de fysio me weer opgelapt.

Moeizame periode

Het leven oppakken na borstkanker is een uitdaging. Iris gaat door een moeizame periode heen. Waarin ze meer wil dan haar lichaam toelaat.

Derde dag IvHG

Hoe gaat de hyperbare zuurstoftherapie bij het IvHG? Lees er meer over in dit blog van Iris die haar proces beschrijft na borstkanker.

Chaos in mijn hoofd

Als je klaar bent met het behandeltraject voor kanker breekt er een nieuwe fase aan. Waar loop je tegenaan? Iris vertelt over de chaos in haar hoofd.

Trainen 💪

Sporten tijdens en na borstkanker. Iris vertelt over haar proces. Ze is aan het trainen voor de Ten Miles. Lees meer in haar blog.

Een maand later

Controle afspraak bij chirurg dr. van der Ploeg in het AVL. Iris vertelt over haar diagnose borstkanker die ze nu een maand geleden heeft afgesloten.

Fotoshoot voor Libelle

Iris vertelt over haar diagnose borstkanker. Het behandeltraject is klaar. Lees meer over de fotoshoot voor Libelle, ze besteden aandacht aan borstkanker.

Terugslag van de reis?

Iris beschrijft haar proces tijdens borstkanker. Voor het eerst op reis met één van de kinderen. Eenmaal terug wordt ze geconfronteerd met een terugslag.

De eerste vakantie

Iris schrijft over borstkanker. Ze is nu genezen en gaat voor het eerst met haar zoon op vakantie naar Turkije. Lees meer over dit avontuur.

Extra controle

En dan ineens voel je iets en maakt het spookje in je hoofd je bang. Reden voor controle. Lees de blogs van Iris over borstkanker.

Bijzonder cadeau

Iris vertelt over haar proces tijdens borstkanker. Op haar verjaardag krijgt ze een onverwachts maar prachtig cadeau. Lees het volledige blog.

Feestje van Merel

Na het gewogen jaar organiseert Iris voor Merel een feestje omdat ze 9 is geworden. Lees haar ervaring en ook de naweeën van de chemo.

Wat is nou geluk

Iris vertelt over haar proces van borstkanker maar vertelt ook over geluk. De tweede fase van het behandelplans is aangebroken, bestraling en immuno.

Dikke TIET (borst)

Nadat de chemo’s klaar zijn volgt de borst operatie en vriescoupe. De poortwachtklier is schoon waardoor dessectie niet nodig is. Lees het volledige verhaal

Ont-chemo-giften

Iris schrijft over haar proces tijdens borstkanker. De chemo is nu klaar. Het is tijd om te ont-chemo-giften. Lees meer over het proces van Iris.