Iemand verwennen

Wil jij iemand verwennen en in het zonnetje zetten?

Heb jij een vriendin, een zus, een moeder, een collega, een nicht of een dochter die borstkanker heeft? En vind je dat zij iets extra’s verdient en wil je haar verwennen? De meeste vrouwen die borstkanker hebben gaan niet meer naar de schoonheidsspecialiste. Terwijl dat nu juist heel goed is om dat wel te doen want van chemotherapie wordt de huid niet mooier. Jij kunt die ene persoon in het zonnetje zetten door een aanvraag bij ons in te dienen. Vul het formulier hieronder in waarin je vermeldt om wie het gaat, wat ze heeft, wie je zelf bent en waarom jij vindt dat ze het verdient. Dan nemen we jouw aanvraag spoedig in behandeling.

Let op: wegens drukte worden nieuwe aanvragen voor de verwenbehandeling tijdelijk niet in behandeling genomen

Ervaringen vanuit verwenbehandelingen:

Hetty Timmer: Gisteren een super verwen moment gehad! We werden hartelijk ontvangen door de twee dames van schoonheidssalon All Beauty aan de Oostergrachtswal in Leeuwarden. Hetty mocht kiezen uit allerlei verschillende beauty en wellness behandelingen. Hetty had de afgelopen tijd niet zo best geslapen en kon wel wat ontspanning gebruiken. Dus ging ze voor de intuïtieve lichaamsmassage. Een uur lang heerlijk er aan over gegeven, en daarna thuis meteen op bed nog een paar uur geslapen, heel fijn! Ook weer een bewustwording voor ons, hoe belangrijk dit soort positieve aandacht voor je lichaam is. Bedankt Supervrouw!

Alice Morais Antunes Dos-Santos: Eindeljk was het dan zover. Een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Nouvelle Image, verzorgd door stichting Supervrouw. Ik ben daarvoor opgegeven door een lotgenoot die mij inmiddels zo dierbaar is geworden. Stichting Supervrouw is een stichting die vrouwen (en hun naasten) inspireert, motiveert en van tips voorziet in de woelige tijden waar je doorheen gaat als je borstkanker krijgt. Je loopt tegen zo enorm veel dingen aan. De oprichtster van deze stichting schreef er een boek over. Deze kreeg ik ook nog eens cadeau met een persoonlijk stukje speciaal voor mij erin geschreven. Ik moest er een traan van weg pinken. Wat een verwennerij allemaal. Een gezichtsbehandeling en een boek. De titel van het boek is geweldig: ‘Fuck, ik heb kanker.’ Dat staat netjes op de zijkant geschreven en de voorkant zegt: ‘Ik heb kanker’. Dat verschil, daar moest ik even om glimlachen. De zijkant spreekt mij meer aan. Minder subtiel. Precies zoals kanker is. Ik was al zo lang niet meer naar de schoonheidsspecialist geweest. Kanker en de corona crisis, tja.. het leven stond maanden stil. Dus toen ik mijn behandeling kreeg moest ik moeite doen om mij te ontspannen. Maar de dame die mij behandelde heeft er al snel voor gezorgd dat ik helemaal zen was. Zij hebben er in ieder geval een klant bij. En dat ben ik. Ik wil stichting Supervrouw, de salon Nouvelle Image en mijn lotgenoot Joyce heel erg bedanken voor deze heerlijke verwennerij.