Jessica

Directiesecretaresse

Ik ben Jessica, 44 jaar oud, ik woon samen met mijn partner en kinderen in Vlijmen en ben werkzaam als contractbeheerder Jeugdzorg.

In oktober 2021 kreeg ik de diagnose triple negatief borstkanker. Dat zette onze wereld uiteraard compleet op zijn kop maar met humor, een flinke dosis positiviteit, doorzettingsvermogen en uiteraard ook een traan, heb ik me met behulp van de lieve mensen om me heen door het behandeltraject heen geslagen.

Tijdens dit behandeltraject heb ik nieuwe inzichten gekregen en sta ik anders in het leven. Zoekende naar waar ik nu echt gelukkig van word kwam ik de vacature voor directiesecretaresse (vrijwilligerswerk) bij de Stichting Supervrouw tegen. Ik ben vervolgens op de site gaan kijken wat de Stichting precies doet. Dit sprak mij zo enorm aan dat ik heb besloten te solliciteren.

Ik ben heel blij dat ik mijn bijdrage mag leveren aan dit geweldige initiatief. Ik wil er samen met mijn mede collega vrijwilligers voor zorgen dat de Stichting Supervrouw een begrip wordt en we samen de doelen gaan behalen die we voor ogen hebben met de Stichting.