Karin

HR-manager

Hallo allemaal, mijn naam is Karin van Riel en ik ben woonachtig in het pittoreske dorpje Waspik. In mijn vrijetijd doe ik aan hardlopen en fitnessen, daarnaast ga ik graag op reis.

In mijn omgeving en binnen het werk in de thuiszorg heb ik helaas te maken gehad met borstkanker, ik heb meegeleefd en ondersteuning gegeven waar nodig was. Alleen op zo’n moment voel je je machteloos en zou je willen dat je meer kon doen.

Enige tijd geleden had ik de wens om vrijwilligerswerk naast mijn huidige baan te gaan doen wat past bij mijn werk- en levenservaring. Toen ik het persoonlijke verhaal van Sheila op de website las was ik ontroerd en geïnspireerd tegelijk, dat was voor mij het moment dat ik meheb aangemeld als vrijwilliger.

Als HR-manager heb ik de eer om het vrijwilligersnetwerk van deze bijzondere stichting te laten groeien. Ik vind ik het heel belangrijk dat mensen met borstkanker over de juiste informatie beschikken en de ondersteuning krijgen ze die nodig hebben. Daarnaast vind ik het superbelangrijk dat deze kanjers in het zonnetje gezet worden.

Mocht je na het lezen van dit verhaal enthousiast zijn geworden en wil je ons team komen versterken, stuur dan een berichtje! Ik hoop dat we met Stichting Supervrouw nog vele doelen gaan verwezenlijken!