Selwyn

Financieel medewerker

Het zorgen voor een semi automatische/efficiënte boekhouding, zodat Stichting Supervrouw zich volledig kan focussen op het doel.

Mijn naam is Selwyn, 24 jaar en volg de opleiding Finance (Accountancy) aan Avans Academie in Den Bosch. Als onderdeel van de opleiding dien je stage te lopen, inmiddels heb ik een aantal keer stage gelopen/gewerkt bij verschillende bedrijven en leek het mij interessant om dit keer graag stage te lopen bij een non-profit organisatie.

Op een gegeven moment kwam ik in contact met Stichting Supervrouw, waarbij de vraag ontstond om de boekhouding in te richten in een boekhoudprogramma. Natuurlijk was ik wel in voor een uitdaging en om invulling te geven aan iets unieks. Als stichting is het natuurlijk belangrijk om inzicht te krijgen in het financieel beleid om het voortbestaan te garanderen. Daarnaast is een stichting ook verplicht een jaarrekening op te maken en te publiceren. De jaarrekening is echter niet alleen voor het bestuur belangrijk maar ook de sponsors/geldverstrekkers willen graag zien waar het geld naartoe gaat van Stichting Supervrouw.

Toen ik voor het eerst de naam hoorde had ik geen idee waar de stichting voor stond, na het bekijken van de website en verder onderzoek naar het doel en het verhaal van Sheila was ik ontroerd. Om die reden had ik besloten om mijn stage hier voort te zetten en naderhand gebleven als vrijwilliger om de stichting verder te ondersteunen.