Drie weken na terugkomst van de stamceltherapie -> bekijk de video

Het is nu drie weken geleden

De tijd vliegt! Ik ben alweer 3 weken thuis van de stamceltherapie. Waardoor ik voorzichtig iets kan zeggen over de eerste positieve effecten. Want ja, natuurlijk is het spannend om research te doen, geld in te zamelen, erheen te vliegen en te hopen op dat wonder! Het was bijna te mooi om waar te zijn. Mensen om mij heen vroegen met regelmaat of ik het wel goed uitgezocht had. Tja, je gaat zoveel mogelijk researchen, video’s bekijken van resultaten en overleggen met de artsen. Je moet er uiteindelijk vertrouwen in hebben net als in het behandeltraject van de oncoloog. Van te voren weet geen enkele patiënt of hij of zij responsive zal zijn. Je neemt het aan en hoopt het maar je weet het niet zeker. Zo was dat met de stamceltherapie ook. Ik ben een rasoptimist, ik geloof in wonderen. Meer dan eens heb ik wonderen zien gebeuren.

21 dagen

Vandaag op de kop af, is het drie weken geleden dat we terugkwamen. Zondag rond 16:00 uur Nederlandse tijd bracht die grote Boeing ons weer veilig terug. In de tussentijd ben ik aan het werk gegaan, gaan hardlopen, sporten bij Health City, stofzuigen, boodschappen doen en beddden verschonen. Dat waren allemaal dingen waar ik moeite mee had. Natuurlijk gaat het nog niet zoals voor mijn diagnose maar ik kan weer zelf stofzuigen. Ik ben weer energieker. Het belangrijkste, ik merk dat ik vooruit ga in plaats van achteruit en dat geeft me weer spirit. Dinsdag start ik met het traject bij Jasper, de personal trainer.

Boek gelanceerd

Ondertussen is mijn boek uitgekomen en dat is wel een heel bijzonder moment geweest. De week daaraan voorafgaand was enorm druk en stressvol, er moest zoveel geregeld worden. Dit kon ik veel beter hebben omdat ik me fysiek sterker voel worden. Omdat ik in mezelf voel dat er iets gaande is. Eerst moest ik steeds mijn vlammetje aansteken en nu brandt het weer vanzelf. Dat is zo fijn om te merken en dat geeft energie en moed.

Vragen van mensen om mij heen

Veel gestelde vragen zijn: moet je de behandeling vaker laten doen? Hoe lang duurt het voordat je resultaat hebt? Het behandeltraject is geschreven naar aanleiding van de klachten die ik had en zou moeten volstaan met de 5-daagse kuur die ik heb ontvangen. De eerste maand ervaar ik al vermindering van klachten maar dat geldt niet voor alle klachten. Met 3 maanden, 6 maanden en 9 maanden volgt er steeds een evaluatie met de arts.

Video over de stamceltherapie

Tijdens de stamceltherapie heb ik foto’s gemaakt en stukjes video ingesproken. Daar heb ik een video van gemaakt. Zodat je als lezer een beetje idee krijgt van mijn ervaring in Guadalajara. Waarbij je kunt zien hoe het behandeltraject is gegaan en wat de vorderingen zijn na 3 weken. Klik hieronder voor de video: