Veilingen

Voorwaarden veilingen via Stichting Supervrouw

 

Spelregels

 1. Plaatsen bieding

Er kan zowel met account bij mijn account een account aangemaakt worden om te bieden, daarnaast is er ook de mogelijkheid te bieden zonder account waarbij de naam en e-mailadres ingevuld dient te worden.

 1. Bekendmaking winnaar

Na de periode wordt er gekeken wie de winnaar is en kan dit op de website bekend worden gemaakt.

 1. Contact met winnaar

Via de mail wordt er contact opgenomen met de winnaar en worden de instructies toegezonden.

 1. Betaling van product of dienst (voucher)

Betaling van het product of dienst gaat via een overschrijving via de bank. Benodigde gegevens worden per e-mail toegestuurd.

 1. Levering product of dienst (voucher)

Zodra we het bedrag hebben ontvangen wordt het product gereed gemaakt voor verzending, dit kan zowel persoonlijk bezorgd worden of via een bezorgdienst/leverancier. Vouchers worden digitaal verstuurd via de mail, dit kan overigens ook op een andere manier verstuurd worden binnen de beschikbare mogelijkheden.

 

Gebruiksvoorwaarden

 1. Bij het bieden op een veiling dien je 18 jaar of ouder te zijn, hierbij is het mogelijk om een account aan te maken of zonder account te bieden.
 2. Verstrekte gegevens dienen juist te zijn bij het bieden, indien dit niet juist is dien je hierover contact op te nemen en te bewijzen.
 3. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het account (of wanneer er geboden wordt zonder account) en de biedingen die worden gedaan. Met het winnende bod wordt er een definitieve verkoopovereenkomst gesloten en ben je verplicht de gewonnen veiling te betalen.

 

Transparantie en privacy

 1. Het veilingproces is eerlijk en staat onder toezicht van Stichting Supervrouw. Het proces is daarbij zo transparant mogelijk.
 2. Wanneer je meebiedt wordt jouw echte naam getoond bij die veiling. Dit betekent dat iedereen kan zien wie meebiedt op de veiling.
 3. Manipulatie van biedingen of ander misbruik of fraude wordt door ons actief opgespoord. Zodra dit wordt vermoed of geconstateerd ondernemen wij hierop actie. Vermoed jij misbruik door een ander, dan kun je dit aan ons laten weten via het mailadres sheila@supervrouw.nl of stuur een privebericht via de desbetreffende veilingpagina.
 4. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld met willekeurige derden zonder toestemming van jou. Het kan overigens wel zijn dat dit gedeeld wordt met de bezorgdienst/leverancier.
 5. Jouw e-mailadres wordt gebruikt om bevestigingen van biedingen te sturen of wanneer je een bieding hebt gewonnen met de desbetreffende informatie om de betaling te voldoen.

 

Veilingaanbod

 1. Wanneer een veiling wordt gewonnen, ga je een overeenkomst aan. Wij leveren de producten of vouchers. Wanneer je een voucher verzilvert of een reservering maakt ga je een zelfstandige overeenkomst aan met de aanbieder.
 2. De aanbieders worden door ons zorgvuldig geselecteerd in geval van een dienst, de aanbieder zorgt echter voor de uitvoering.
 3. Het aanbod van de veilingen bevat zo gedetailleerd en nauwkeurig mogelijke omschrijving van de aangeboden producten en diensten. Eventuele vergissingen of fouten in de omschrijving van het aanbod of getoonde afbeelding zijn niet bindend en leiden niet tot aansprakelijkheid voor Stichting Supervrouw of de aanbieder.
 4. De prijzen staan niet vast en variëren aan de hand van het veilingproces. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door het winnende bod.
 5. De duur van een veiling kan op elk gewenst moment verlengd worden om elke reden. Dit is meestal van toepassing wanneer er weinig biedingen zijn geplaatst op het product of dienst.

 

Annuleren en herroepingsrecht

 1. Het annuleren van een geplaatste bod is niet mogelijk.
 2. Wanneer je een bieding hebt gewonnen is het niet mogelijk om het product of voucher te retourneren en kan er geen aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht (art. 6:230p onder c. BW), dit is alleen mogelijk bij uitzonderlijke gevallen.
 3. Indien er sprake is van een uitzonderlijk geval, geldt een een termijn van 14 dagen waarbij het geld terug wordt terug betaald.