Verwenbehandeling van Kimberly

Vandaag mochten we Kimberly in het zonnetje zetten! in dit stukje deelt ze met jullie haar ervaring.

Op dinsdag werd ik enorm verrast met een voucher van beautysalon ”Perfect Face Keij’’, die ik gekregen heb van Stichting Supervrouw. Stichting Supervrouw organiseert dit speciaal voor vrouwen met borstkanker. Mijn moeder had mij hiervoor opgegeven, echt superlief! Vrijdags was het al zover, ik heb een heerlijke schoonheidsbehandeling gekregen van een uur lang en ik heb er echt van genoten! Ik zou er zelf nooit aan denken, maar dit heb je eigenlijk echt nodig na 9 maanden vechten tegen kanker. Helaas is afgelopen weken de moeheid enorm toegeslagen bij mij, dus dit was daarom extra relaxen en genieten voor mij! Je voelt je er echt weer ‘’Relax, Refresh & Renew’’ hierdoor!

Ik wil Stichting Supervrouw, Beautysalon ”Perfect Face Keij” & mijn lieve mams, enorm bedanken voor deze heerlijke behandeling!!

Liefs Kimberly