Verwenbehandeling van Monique

Vandaag mochten we Monique in het zonnetje zetten! in dit stukje deelt haar vriendin Sharona met jullie haar ervaring.

Toen ik hoorde dat Monique borstkanker had, wilde ik graag iets voor haar doen om haar in het zonnetje te zetten. Vorige zomer had ik het boek gekocht van Stichting Supervrouw en ik besloot de Stichting te bellen voor advies hierover. Tot mijn grote verbazing en opluchting waren ze bij de stichting meteen enthousiast. Ze dachten ruimhartig mee en boden een schoonheidsbehandeling aan. De vrijwilligers kwamen meteen in actie. Ze maakten een groepschat aan en regelden meteen een datum voor de verwendag. Ik ben de stichting ontzettend dankbaar en ik waardeer het werk wat zij doen vanuit mijn hart.

Werken vanuit het hart is iets wat mensen vanuit het hart doen voor elkaar in moeilijke tijden of omstandigheden. Soms lijkt het leven helemaal tegen te zitten en dan verschijnen er ineens mensen op je pad die de handen uit de mouwen trekken om samen te kijken naar wat er mogelijk is. Ik hoop dat er nog heel veel andere mensen baat hebben bij het werk wat deze stichting doet. Nogmaals mijn dank. Monique heeft er ontzettend van genoten en kon even helemaal tot rust komen. We helpen elkaar, ook als we elkaar niet kennen. Dat is iets waar heel veel mensen iets van kunnen leren.

Ik hoop dat de stichting nog vele harten zo zal raken. Diep respect voor de Powervrouw en de Powerman die zich elke dag onvoorwaardelijk inzet voor zijn of haar medemens.

– Sharona

Tot mijn grote verrassing werd ik meegenomen naar een salon waar ik een zeer persoonlijke ontvangst kreeg. De massagebehandeling die ik ontving was rustgevend en zeer zorgvuldig. Daarna voelde ik me veel lekkerder in mijn vel.

– Monique