Verwenbehandeling voor Dimitra

Dimitra: Dan ben je behept met deze klote ziekte. Eerst nog borstkanker, te genezen. Drie weken later uitzaaiingen in de lever en verval ik naar palliatieve behandeling. Maar jee… deze klote ziekte heeft ook zo haar mooie kanten. En wel mijn vriendschap met Cecilia! Ik heb haar ontmoet via een meeting pagina voor lotgenoten. Yeah… voor Facebook! In korte tijd is dit een vriendschap geworden met een gouden randje.

Vorige week kom ik thuis, is er post. Leuke post, wel te verstaan. Een boek ‘ik heb kanker’ met een betere titel op de zijkant, ‘F.., ik heb kanker’. Er zat een voucher bij voor een behandeling bij Beautysalon Nouvelle Image in Capelle a/d IJssel. Wat een fijn onthaal en wat een vakvrouw! En zo leuk dat de eigenaresse mijn idee leuk vond om de gever te verassen met een massage! Haha, dit zag Cecylia niet aankomen. Echt super dat Iris zo’n fantastische stichting heeft opgericht en zo van haar kanker iets moois voor anderen betekent! Dankbaar voor de mooie keerzijde van de ziekte die ons ook kadootjes geeft!

Wil jij ook iemand aanmelden voor een gratis behandeling? Dat kun je doen via de volgende link: klik hier