Wie is Iris Lemeare?

Vandaag op 16 oktober komt de nieuwe website van Stichting Supervrouw online. Alles is in een nieuw jasje gestoken. Dat is een mooi moment om te vertellen wie Iris nu eigenlijk is. Want het borstkankertraject is inmiddels 3.5 jaar geleden.

Bewust een pseudonaam

Ik ben bewust onder een andere naam gaan schrijven omdat het ik heel erg spannend vond hoe mensen zouden reageren. Vooral de mensen waar ik in mijn werk mee te maken had. Hoe zouden klanten reageren die investeerden in een wervingstraject als de eigenaar van het werving- en selectiebureau ziek was? Ik had daar slapeloze nachten van. Een tweede belangrijk punt waren mijn kinderen. Ik wilde hen natuurlijk wel een keus geven of ze daarmee bekend wilde worden. Via google is vandaag de dag zoveel te vinden. Daarom besloot ik te schrijven onder de naam Iris Lemeare en de kinderen ook andere namen te geven.

‘De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest’

Ik was bang dat ik klanten kwijt zou raken, veel meer dan dat ik bang was of ik wel zou genezen. Want daar was geen twijfel over mogelijk; ik had me voorgenomen te genezen. Als ik er op terugkijk heb ik een mooie les geleerd want ik raakte geen klanten kwijt. De eerste DGA (ondernemer) tegen wie ik het vertelde gaf me juist een nieuwe opdracht. Wat voel je je kwetsbaar op zo’n moment, werkelijk alsof ik naakt op de grote markt stond. Ik kon nergens op terugvallen voor mijn gevoel, ik had geen strohalm, ineens was daar die angst. Als ik daar nu op terugkijk leed ik onder wat ik vreesde en niet onder wat ook echt werkelijk gebeurde. Maar natuurlijk is het een heel logisch gevolg van de confrontatie met borstkanker.

Vrij als een vogel

Wat mooi om terug te kijken naar dit proces en nu mijn vleugels uit te slaan. Ik voel me letterlijk zo vrij als een vogel. Ondertussen is er een serieuze Stichting ontstaan en hebben we grote stappen gemaakt door de stamceltherapie die we vanaf dit moment kunnen aanbieden aan vrouwen met restklachten. Ik heb zelf erg veel baat gehad bij de stamcelbehandeling.

Verhalen

Als jij mijn verhaal leest omdat je zelf borstkanker hebt of hebt gehad, hoop ik dat je iets hebt aan alle voorgaande verhalen die ik geschreven heb. Daarin staan veel kwalen en problemen beschreven waar ik tegenaan gelopen ben en hoe ik daarmee omging. Welke supplementen en soms ook medicijnen daarvoor geholpen hebben. Misschien ben je betrokken bij iemand die borstkanker heeft. In dat geval kunnen de verhalen je meer inzicht geven in het behandeltraject en alles wat een vrouw meemaakt in zo’n periode.

Ik wens je veel plezier bij het rondneuzen op de website van Stichting Supervrouw. Heb je vragen, mail me dan gerust via sheila@supervrouw.nl

Hartegroet,
Sheila