Zuurstoftherapie op basis van ASO Oxygenesis

We weten allemaal dat zuurstof erg belangrijk is! We ademen dit continu in, nemen dit op via de atmosfeer maar ook uit ons voedsel. Zuurstof (O2) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen in ons lichaam worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van. Ons volledige lichaam draait op zuurstof, het is de brandstof voor het lichaam. Vandaar dat ASO Oxygenesis een goede oplossing kan zijn voor verschillende (rest)klachten die (ex-)borstkankerpatiënten ervaren tijdens of na het behandeltraject.

Restklachten bij (ex)borstkankerpatiënten 

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 1 op de 5 patiënten na een kankerbehandeling last krijgt van een zogenaamd chemobrein. Vaak verdwijnen deze klachten niet helemaal. Wanneer je kankervrij bent en je weer wilt deelnemen aan het leven wat je had, kan dit voor serieuze problemen leiden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat het terugekeren op je werkplek bellemerd wordt door deze cognitieve klachten. Het is moeilijk om te plannen, je vergeet soms dingen en voelt je vermoeid.

De term chemobrein is tientallen jaren geleden in Amerika ontstaan. In het kort betekent een chemobrein: cognitieve problemen die (ex-)kankerpatiënten ervaren als gevolg van chemotherapie. In de praktijk vertaald zich dit naar geheugen-en concentratieproblemen, prikkelgevoeligheid, verlaagde stressbestendigheid, moeilijker kunnen werken onder tijdsdruk en snel vermoeid zijn.

De ernst en langdurigheid van de klachten verschilt heel erg per persoon. De ene persoon merkt dat de klachten al minder worden na een aantal maanden, sommige vrouwen hebben jaren na hun behandeltraject nog steeds last van een vorm van cognitieve klachten. Als vrouw wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

ASO kan helpen!

Voor al deze problemen zijn verschillende oplossingen. Zo is het verstandig om met regelmaat te leven, een agenda te gebruiken en om genoeg slaap te pakken. ASO is een goede aanvullig op deze oplossingen. ASO staat voor Activated Stabilized Oxygen, dat betekent dat de zuurstof die ASO levert puur en geconcentreerd is. Omdat deze zuurstof zo geconcentreerd is, is een portie van 2 milliliter per dag voldoende! De zuurstof in het flesje wordt opgenomen door het lichaam en vervolgens ingezet op de plek waar dat het meest nodig is. Door de helende eigenschap die zuurstof bezit kan je brein hier enorm van opknappen!

Irene’s ervaring met ASO

Irene heeft zelf te maken gehad met borstkanker en kwam via Stichting Supervrouw in contact met ASO.  Na een tijd gebruik te hebben gemaakt van ASO merkte zij al resultaat! Irene gaf na een spannende tijd met een operatie, bestraling én Covid aan veel last te hebben moeheid, duizeligheid, spierzwakte, hoofdpijn, necrose in de borstspier en wat oedeem. Ondanks de geringe tijd dat Irene de ASO heeft gebruikt, merkte zij meteen dat het wat beter met haar ging. Daarnaast merkte ze dat ze meer goede momenten had. Dat is natuurlijk een geweldig resultaat!

Kim’s ervaring met ASO

Naast Irene heeft ook Kim onze ASO producten gebruikt. Zij kampte al een tijdje met serieuze klachten na long Covid en wilde alle mogelijkheden proberen. Via via kwam ze terecht bij Stichting Supervrouw. Na een telefoongesprek waarin we de producten hebben besproken ging ze zelf aan de gang met het dagelijks innemen van de ASO oxygenesis. Tot onze grote blijdschap kregen wij een aantal weken geleden een mailtje van Kim terug. Ze merkt de positieve effecten van de ASO al! Haar vermoeidheid lijkt heel anders te zijn en voor haar gevoel heeft ze minder vermoeide/pijnlijke ogen. Daar zijn wij, samen met Kim, natuurlijk enorm blij om!

Sheila’s ervaring met ASO

Ik had al ervaring opgedaan met zuurstofinfusen, ik heb dit zeker een jaar gedaan. Deze zijn helaas erg kostbaar, keren wekelijks terug en ik moest er ook nog eens een eind voor rijden. De ASO zuurstof zit in een flesje en kun je elke dag oraal innemen. Dat is ook de grote winst, want daardoor komt het dagelijks in je systeem terecht. Een ander voordeel is dat deze vorm goedkoper is dan de infusen. Ik merkte met het dagelijks gebruik van ASO al na een week verbetering. Mijn energie niveau is toegenomen en spierpijn bij het sporten/revalideren is bijvoorbeeld veel minder. Ik voel me een stuk beter in mijn lijf als ik ASO gebruik.

ASO bestellen

Vanuit de Stichting werken wij nu al een tijdje met ASO. De berichten zijn goed en het heeft al veel vrouwen geholpen met het verminderen van (rest)klachten na borstkanker. Ben jij na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden over de werking van ASO en wat het voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op https://supervrouw.nl/shop/gezondheid/ !

Bronnen: https://eva.eo.nl/artikel/2020/12/wat-zorgverleners-niet-altijd-vertellen-als-je-chemotherapie-ondergaat-het-chemobrein , https://supervrouw.nl/